Tunsori fata rotunda – frizuri pentru fara rotunda


Tunsori fata rotunda – frizuri pentru fata rotunda

Daca ai o fata rotunda si nu iti place, nu te impacienta. Daca iti alegi tunsoarea potrivita, aceasta mica imperfectiune va fi diminuata. Exista frizuri pentru fata rotunda pentru par scurt, par lung si par mediu.

Eu am fata rotunda, si par mediu si am ales un bob lung. Tunsoarea potrivita pentru o fata lunga si par mediu ar fi tunsoarea bob mai lung. Gwyneth Paltrow a fost tunsa in acest stil. Am uitat sa precizez ca este recomandata cararea pe mijloc.

tunsoare bob fata rotundaPentru par scurt. Trebuie sa ai grija mare daca ai fata rotunda si vrei sa te tunzi scurt. E bine sa ai un par texturat si eventual sa adaugi ceva volum. Am norocul ca niciodata nu am suportat parul tuns scurt la o femeie.

tunsoare par scurtParul lung face minuni daca ai o fata rotunda. Daca ai parul lung si fata rotunda, poti opta pentru bucle sau par drept, in straturi cu carare pe mijloc sau intr-o parte. Iata mai jos o poza cu o tunsoare recomandata pentru par lung.

tunsoare par lung fata rotundafrizuri par lung fata rotundaAstea sunt cateva frizuri recomandate daca ai fata lung. Am salvat si eu pozele, poate o sa am nevoie de ele.Articole similare:


Comment Form

Lumea Blondelor