Modele verighete nunta – idei de verighete casatorie superbe


verighete nuntaModele verighete nunta – idei de verighete casatorie superbe

Sa vorbim putin despre verighetele pentru nunta sau ma rog verighetele pentru casatorie. In bijuterii gasiti o gramada de modele de verighete pentru nunta. Verighete pentru nunta simpla, verighete cu pietricele, verighete din aur sau argint.

Daca nu ati gasit inca un model care sa va placa, va prezint cateva modele de verighete superbe pe care le puteti realiza la comanda, desi poate ca o sa fie putin mai scump.

Eu nu sunt o tipa pretentioasa, astfel ca personal as prefera niste verighete simple, din aur de 25 k  (vezi poza numarul 4)cu o inscriptie pe dinauntru. Astfel de verighete cu inscriptii si mesaje pe dinauntru mi se par foarte romantice.

Imi plac de asemenea si verighetele din poza 3, verigheta miresei avand pietricele si este mai subtire si cea a mirelui este mai simpla si mai groasa.

Totul depinde de gusturile personale. Eu am vrut sa fiu de ajutor si sa va prezint cateva idei pentru verighete casatorie. Ramane la latitudinea voastra ce alegeti. Imi plac de asemenea si verighetele din aur alb.

verighete casatoriemodele verighete nunta

verighete nunta argintpoze verighete nunta

verighete nunta argintverigheteArticole similare:


1 Response to Modele verighete nunta – idei de verighete casatorie superbe

Avatar

ovidiu

February 28th, 2012 at 3:15 pm

ati putea sa imi lasati un nr de telefon pentru mai multe detali?

Comment Form

Lumea Blondelor